top of page

Amivel hozzám fordulhat...

Önismereti útra többnyire a kríziseink terelnek bennünket. Ezek a történések különbözőek, de van egy közös, központi magjuk: a biztonságérzet megrendülése. A régi keretek leomlóban vannak, az újak csak halványan, vagy egyáltalán nem is látszanak.

 

Az én értelmezésemben a pszichológus olyan szakember, aki segíti a klienst ezekben a változási folyamatokban, aki elég biztonságot ad ahhoz, hogy az dolgozni tudjon a félelmeivel, nehézségeivel, aki egyenrangúságra törekszik, hogy a kliens megélhesse a saját erejét, szabadságát, aki képes döntést hozni arról, kliense számára mi a legmegfelelőbb irány, módszer, együttműködő szakember.

A pszichológus az én olvasatomban olyan szakember, aki tiszteli a másik ember sorsát, szenvedését - éppen ezért abban segíti, hogy az megtalálja a saját megoldását.

fa5.jpg

Felnőtt kliensekkel dolgozom, egyéni folyamatokban, pár és családterápiában, vezetek csoportokat,

tanítok és tartok előadásokat. 

fa3.jpg

Egyéni tanácsadási folyamatban tudunk dolgozni a kliens önismeretének elmélyítésén, elakadásain, krízisein, életvezetési problémáin, kapcsolati nehézségein, veszteségei feldolgozásán.

 

Dolgozom olyan nők támogatásán, akiknél elmaradt a gyerekáldás.

A pár és családterápiás folyamatokban segítjük a hozzánk érkezőket, hogy javuljon a kommunikáció közöttük, hogy megtalálják az erőforrásaikat és hogy a kríziseik megoldásával erősödhessen a kapcsolatuk. 

Tematikus önismereti csoportokban támogatom a résztvevőket abban, hogy a csoport erejét használva képesek legyenek az életükben felmerülő nehézségekre a saját, személyes válaszaikat megtalálni.

bottom of page